FPSairsoft Posted January 11, 2017 Report Share Posted January 11, 2017 Witam serdecznie chciałbym zaprezentować Wam video mojej produkcji z rozgrywki cqb wraz z interfejsem wzorowanym na grze Battlefield, jest to moje pierwsze takie nagranie chciałbym abyście doradzili mi jak mogę poprawić, zmienić, ulepszyć moją pracę. W przyszłości chciałbym ulepszyć na pewno jakość obrazu no i na pewno dzięki Waszym spostrzeżenią wiele więcej, z góry dziękuje za uwagę i zapraszam na mój kanał na YouTub. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Dodałbym jeszcze jakąś skoczną muzykę, może ciut więcej dynamiki i będzie git :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Props za montaż. Poszedł sub :-) Quote Link to post Share on other sites
FPSairsoft Posted January 12, 2017 Author Report Share Posted January 12, 2017 Chciałbym wykorzystać w przyszłości jakieś kawałki z BF właśnie :) a ta dynamika wynika z trybu gry gdzie miałem przeżyć jak najdłużej... w kolejnym materiale zobaczysz dynamikę :) Quote Link to post Share on other sites
FPSairsoft Posted October 22, 2017 Author Report Share Posted October 22, 2017 Witam. Kolejny materiał z wykorzystaniem Interfejsu z Battlefield, zachęcam do oglądania oraz komentowania :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts