Mixon Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 (edited) http://www.trb-holsters.com/ Miał ktoś jakieś przygody z francuskim kydexem? Strona i podejrzewam, że kontakt też, jedynie w języku francuskim, a ciekawi mnie czym różnią się kabury "prawdziwe" od tych zrobionych dla "replik". Operuje ktoś francuskim na tyle dobrze, że zadałby w moim imieniu pytanie :icon_biggrin:? Bo nie wiem czy mając cięższe od TM Mark 23 produkcji KWA lepiej wziąć ersoftową, czy może "reel", bo wtedy będzie solidniejsza czy coś :D Edited January 12, 2017 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Różnica polega pewnie na tym co zwykle - po prostu repliki niekoniecznie trzymają wymiary palnych odpowiedników :) Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted January 12, 2017 Author Report Share Posted January 12, 2017 (edited) W sumie jest to prawda tak oczywista, że nie wiem czemu ją zignorowałem pisząc posta. Człowiek głupieje jednak od nic nie robienia. Jak wpadnie mi kiedyś w łapy MK23 od TM (albo HK :P) to sobie po prostu porównam i wezmę wariant ersoftowy (albo prawdziwy :P) Taaak czy inaczej, jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia, chętnie poczytam. Edited January 12, 2017 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts