assi Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Hej, próbował ktoś już włożyć gearbox z KWA ERG to E&La? Dodam ze nie polecam kupna KWA jeśli już ktoś ma LCT albo E&L bo się można załamać... Wykonanie KWA jest tak złe.... wydaje się ze się posypie w rekach, jak zamontowałem szynę boczną... szkoda gadać piny puściły, poluzowały się, w warunkach polowych do widzenia... Samo strzelanie z tej repliki to frajda i to chyba jeden plus.... Pytam bo mam zamiar podmienić gearboxy o ile nie będzie się to wiązać ze szlifowaniem tej pięknej stali jaka odziany jest E&L... Dodam jak ktoś z Was gryzie się z myślą kupna KWA ERG AK wybijcie sobie to z głowy za dużo siana kosztuje jak na wykonanie nawet nie jest pomalowany w jednym tonie! odcienie czerni dajecie wiarę? :D Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 KWA nigdy nie było ładne, wręcz tragiczne ale zaletą był gearbox który w erze gdy nie było alu naprawdę robił robotę :) Quote Link to post Share on other sites
assi Posted January 25, 2017 Author Report Share Posted January 25, 2017 Teraz to wiem :D nigdy nie miałem KWA a się napaliłem jak cymbał na ER, myślałem nad GHK bo z ostrego części wchodzą i w sumie nie źle wykonany ale z racji tego ze mieszkam w UK gaziaki nie śmigają zbyt dobrze... ale jak mi wejdzie gearbox z KWA do E&L :D hmm fajnie by było wiedzieć czy ktoś już to robił, zaoszczędziło by mi to główkowania i kombinowania :) Quote Link to post Share on other sites
gattling Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
assi Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 Fajne, ale mamba? :D Quote Link to post Share on other sites
Groszq Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 (edited) Jeżeli myślisz o GHK to nie powinno być problemu w UK. Ja z M4 strzelam przy 2 stopniach celcjusza. Na CO2 spokojnie dasz rade do nawet -15. Edited January 26, 2017 by Groszq Quote Link to post Share on other sites
assi Posted January 26, 2017 Author Report Share Posted January 26, 2017 kurde a mi angol jeden gadał ze zawodzi go GHK to mam na stanie E&L i KWA i cos musze z tego zrobic =] Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 (edited) Chyba nikt jeszcze nie próbował transfuzji gearboxa z ERG do E&L. W sumie się nie dziwię, wygląda on tak: I nie będzie pasować. Edited January 26, 2017 by EndeBeats Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts