GhostWarrior143 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 (edited) Witam bardzo serdecznie forumowicze mam problemik jestem (w miarę) szczęśliwym posiadaczem karabinka LR-300 od firmy A&K/P&J i mam znaczną potrzebę zwiększenia w replice szybkostrzelności a przede wszystkim polepszenia reakcji na spust która aktualnie jest beznadziejna. Konkretna specyfikacja repliki: *Wyciszona głowica tłoka *Podwójnie uszczelniona głowica cylindra *Silnik neodymowy z niebieską dupą od A&K *Kable niskooporowe *Łożyskowana stalowa prowadnica sprężyny *Gumka Hop-Up od Systemy czarna *Metalowa komora Hop-Up od A&K *Lufa precyzyjna od SRC 6.04 *Sprężyna M120 (trochę już ubita) Edited February 19, 2017 by GhostWarrior143 Quote Link to post Share on other sites
Alanos Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Jaka baterią? możliwe że masz źle poskładaną replikę. Na m120 nie powinno być problemu, chyba że bateria ci siada. Quote Link to post Share on other sites
GhostWarrior143 Posted February 19, 2017 Author Report Share Posted February 19, 2017 Bateryjka to na zmianę li-po 7,4 lub ni-mh 9,6 Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted February 19, 2017 Report Share Posted February 19, 2017 Mosfet, zmiana batki, podkladkowanie Quote Link to post Share on other sites
GhostWarrior143 Posted February 19, 2017 Author Report Share Posted February 19, 2017 (edited) replika na pewno jest dobrze spodkładkowana, przesmarowana i raczej dobrze złożona. A więc pozostaje nowa bateryjka i mosfet co byście polecili w kwestii tego ostatniego miło by było podawać z linkami :icon_wink: Edited February 19, 2017 by GhostWarrior143 Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Kable wrzuciłbym 18AWG, uważam, że przy takim obciążeniu będą wystarczające. Jeżeli narzekasz na brak miejsca, to dobrym rozwiązaniem jest kupno mosfetu PicoSSR 3. Ja takie rzeczy montuję nawet na wtyczce, dzięki czemu praktycznie nie ma strat, jeżeli chodzi o miejsce. Pamiętać trzeba też o wyczyszczeniu styków, ponieważ po czasie mógł się tam zebrać osad, lub nawet ich wymianie, gdy nie są w najlepszym stanie. Quote Link to post Share on other sites
GhostWarrior143 Posted February 21, 2017 Author Report Share Posted February 21, 2017 Okej dzięki wielkie teraz nic tylko zabrać się do roboty pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts