xKaroleXx Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Witam. Ostatnio w mojej g36c JG ,,zacinają sie kulki" a mianowicie podczas strzelania czasem jedna kulka wejdzie w połowie do gumki hu (biały guarder) a następna w miejsce przy dyszy i replika się blokuje. Aby to usunąć muszę wyjąć magazynek i oddać 4-5 strzałów wtedy kulki wylecą. Co jest przyczyną tego problemu oraz jak można się go pozbyć? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Jakie to kulki? Testowałeś na G&G? Quote Link to post Share on other sites
władek Posted March 2, 2017 Report Share Posted March 2, 2017 Jaki jest przebieg repliki? Czy dysza jest stockowa? Może to być wytarty popychacz dyszy. Quote Link to post Share on other sites
xKaroleXx Posted March 3, 2017 Author Report Share Posted March 3, 2017 Kulki pj dysza stockowa przebieg szacuje na około 5000 kulek Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
władek Posted March 3, 2017 Report Share Posted March 3, 2017 Zacznij od zmiany kulek. Quote Link to post Share on other sites
xKaroleXx Posted March 3, 2017 Author Report Share Posted March 3, 2017 Ok jutro pożyczę g&g i powiem czy są zmiany Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
xKaroleXx Posted March 4, 2017 Author Report Share Posted March 4, 2017 Na g&g było ok Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts