Ace Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Na gunfuhrerze pojawiły się ostatnio magazynki do emki od specny: https://gunfire.pl/product-pol-1152201951-Zestaw-5-magazynkow-mid-cap-100-kulek-do-M4-M16-czarny.html Ktoś ma i używa? Z metalu czy gunwolitu? Testował ktoś z 416 od VFC? Da się zamontować ranger platey? Quote Link to post Share on other sites
Baniaa Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Cześć. Mam te magazynki typu mid z plastiku. W porównaniu do hi capa dodanego do zestawu siedzą pewniej, jest luz ale bardzo niewielki. Magi siedzą pewnie i nie można ich wyjąć na siłę. Jedyne co zauważyłem, to magi nie chcą podawać wszystkich kulek. Zawsze kilka wypadnie po wyjęciu maga Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Macałem stalowe lowcapy specny. Wyglądają solidnie, i w emce e&l siedziały jak ta lala. Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 Mam te midy i używam w M27 od Specny. Są jak najbardziej spoko i dają radę. Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted March 30, 2017 Report Share Posted March 30, 2017 No dobra tylko czy jest to coś nowego, czy kolejny rebrand tego samego co otrzymujemy jako DBoy, PJ, i inne za ok 35zł? Quote Link to post Share on other sites
OjciecMateusz Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 (edited) Testowałem midcapy Specny do M4, blaszaki na 100 kulek (kod produktu SPE-05-008181): G&P M4 CQBR / HU AirsoftPro / BB G&G 0,25 / 22bb/s: -siedziały ciasno, po zwolnieniu magazynka ten nie wypadał, -podawały do ostatnich trzech kulek, -co kilka nabić zacinka kulek kilka mm pod kołnierzem. DeepFire M4 MRF / HU KingArms / BB G&G 0,20 / 20bb/s: -siedziały ciasno, po zwolnieniu magazynka ten wypadał, -podawały do ostatniej kulki, -co kilka nabić zacinka kulek kilka mm pod kołnierzem. Ze względu na zawodność w warunkach pozoracji walki musiałem z nich zrezygnować. Jako budżetowe magazynki mogę polecić te od Airosft Systems (plastik, 85 bb), a od serduszka pragnę polecić magazynki G&P Ball (120 bb) oraz lowcapy od ASG Armalite (85 bb) w obydwu przypadkach są to magazynki kompozytowe, nie zawiodły mnie jeszcze nigdy. Edited August 29, 2017 by OjciecMateusz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts