EzoxPL Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Mam problem po naciągnięciu tłoku zaczep nie łapie tłoku i snajperka sama od razu strzela i właśnie nie wiem co mam wymienić tłok bo sie może zjechal czy trigger sear'y po prostu nie dosięgają Quote Link to post Share on other sites
Wojtasasg Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Najprędzej tłok bo jest plastikowy. Zainwestuj w chiński zestaw tuningowy i powinno być Ok. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Tłok jest zwykle ok. Sear zrobiony jest z guana. komplet od shs jest śmiesznie tani i stalowy. Quote Link to post Share on other sites
EzoxPL Posted March 25, 2017 Author Report Share Posted March 25, 2017 Tłok jest zwykle ok. Sear zrobiony jest z guana. komplet od shs jest śmiesznie tani i stalowy. Właśnie zapomniałem dodać tłok mam aluminiowy kupowałem zestaw wzmacniający do 550 fps Najprędzej tłok bo jest plastikowy. Zainwestuj w chiński zestaw tuningowy i powinno być Ok. Tłok mam aluminiowy Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 (edited) Komplet searów od shs kup. Przed tuningiem do 550fps to trzeba wydać trochę kasy na seary, bo stockowe jak pisałem są ze szmelcu. Ja za swoje jakiś czas temu dawałem 30zł na gunfire. Edited March 25, 2017 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
MiczuTG Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Na deltashopie są za 23 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted March 25, 2017 Report Share Posted March 25, 2017 Na deltashopie są za 23 Vsr jest tylko gniazdo osadzenia spustu. :D Podaj link, ale za nic nie mogę znaleźć. Nawet w niedostępnych nie ma. Nie pomyliłeś tego ze sprężynkami do searów (do l96). Szukałem wszystkie produkty do 23zł i nic.. Quote Link to post Share on other sites
EzoxPL Posted March 26, 2017 Author Report Share Posted March 26, 2017 Cóż znalazłem zestaw searów na ebayu już zamówiłem i teraz wystarczy czekać miesiąc na paczkę i zamontować to wszystko. Jak wszystko bedzie działać to napisze wszystko w poście. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts