kukunamuniu Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 @wilq1979 Co masz na myśli przez integrację z bowmanem? Możesz to pokazać na jakimś zdjęciu? Quote Link to post Share on other sites
dr88 Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Maska chroni nie tylko przed strzałem w zęby. Nie raz zdarzyło mi się, że szedłem za kumplem przez las wpatrzony w jakieś miejsce, a on żeby przejść naciągnął gałąź po czym ją puścił :) dobrze, że miałem maskę. Nie chciałbym takim rozpędzonym kijem dostać w głowę. Quote Link to post Share on other sites
Narcyzek Posted March 28, 2017 Author Report Share Posted March 28, 2017 Bardzo dobry. Miejsce po pustym zębie wypełnisz (płacąc za to sporo z własnej kieszeni) a po oku nie. Maskę metalową można dowolnie giąć kombinerkami itd by nie uwierała, nie haczyła o okulary, nie cisnęła krawędziami w twarz itd. Można ją zintegrować z bowmanem (zestaw słuchawkowy) i bardzo przydaje się w lesie w nocy. No i maskuje bladość twarzy - jeżeli jest zielona. . Nie zrozumiałem pierwszej części komentarza , twierdzisz Że gdy będę strzelał z odległości minimum 10 metrów będąc w okularach od pj nadal mogą pęknąć ? Kulka rykoszetując na 10 metrów ma siłę bąka . Czy to jednak nie jest sarkazm i te okulary w strzelaniu do celów tymczasowo wystarczą . Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 @wilq1979 Co masz na myśli przez integrację z bowmanem? Możesz to pokazać na jakimś zdjęciu? W nausznikach masek BAT wycinasz otwór na słuchawkę Bowmana a potem mocujesz rzeczoną na termo klej lub taśmę tekstylną. I masz zestaw zintegrowany. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts