mareq Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Szukam jakiejś ładownicy, do której dałoby się upchnąć butlę z gg, powiedzmy takiego protecha 800ml (wysokość 29cm, średnica 6,5cm). Nie uśmiecha mi się plecak, bo lubię mieć przewiew na plecach a do tego plecak się majta przy bieganiu. Macie jakieś pomysły albo własne patenty? Quote Link to post Share on other sites
chaota Posted April 5, 2017 Report Share Posted April 5, 2017 Spróbuj na 2 magi od P90, mi od HP wchodzi i to z reduktorem ;) Chińczycy nawet tanio je szyją. Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted April 7, 2017 Report Share Posted April 7, 2017 Mój kolega ma przyczepioną na MOLLE do kamizelki ładownicę na radiostację (tą 'wyższą'). Jest OK. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 8, 2017 Author Report Share Posted April 8, 2017 Mam ładownicę na duże radio. Średnica pasuje ale butla wystaje. Nie przeszkadza mi to wizualnie. Zastanawiam się nad bezpieczeństwem. Zapewne mocny strzał z bliska mógłby uszkodzić butlę pod ciśnieniem. Ładownica pewnie przejmie część energii a w razie czego ograniczy skutki. Czy zdarzyło się już komuś oberwać w butlę? Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted April 10, 2017 Report Share Posted April 10, 2017 Mi się zdarzyło, wgięło się, ślad był i ładnie brzdąknęło i tyle. Na butelczynę z GG używałem dużego cargo pionowego MIWO, lekko pod skosem wchodzi, nic nie wystaje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts