Agaa Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Witam Chciałabym zrobić prezent dla męża a wiem że planuje sobie zakupić boczniaka. Z tego co mi się udało dowiedzieć wynika że ma to być GBB, koniecznie z funkcją full auto i min 280fps nie koniecznie z BB. Mąż ma już na stanie TM H-C 5,1 Jedynie co mi się udało wyszukać to TM Glock 17, co byście polecili tak aby z repliki był zadowolony w 100% Max do 1k Quote Link to post Share on other sites
Lhash1 Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Idealna żona :D Jeśli prezent ma być udany, to proponuję podpytac dyskretnie męża, czy ma już na oku jakieś konkretne repliki:) Rozegraj to tak, żeby sam coś wybrał, wtedy na pewno będzie zadowolony. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 (edited) Jak ma mieć full auto to prędzej glock 18c. Edited April 20, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
Donker Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Nie zawsze asg repliki stosują się do prawdziwych realiów. ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Skoro już ma hajkapę, to i magazynki do niej. A skoro ma magazynki i chce mieć full auto... TM Hi-Capa Xtreme.45 :D http://www.youtube.com/watch?v=gsm6DDfaa2M Quote Link to post Share on other sites
Agaa Posted April 20, 2017 Author Report Share Posted April 20, 2017 Jak ma mieć full auto to prędzej glock 18c. G18c ma BB a G17 jest bez BB i ma full auto Skoro już ma hajkapę, to i magazynki do niej. A skoro ma magazynki i chce mieć full auto... TM Hi-Capa Xtreme.45 :icon_biggrin: http://www.youtube.com/watch?v=gsm6DDfaa2M Tez ma BB i ten model na pewno nie bedzie mu sie podobał Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Hajkapy mają to do siebie, że można je kompletnie zmienić zewnętrznie. Z ciekawości, gdzie jest Glock 17 z full auto bez blowbacku? Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 (edited) GBB bez BB? Takich cudów chyba nie ma. Wiadomo o co chodzi, ale ja szczerze mówiąc nie widziałem gazowych pistoletów bez blowbacku mających full auto. Edited April 20, 2017 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Agaa Posted April 20, 2017 Author Report Share Posted April 20, 2017 Hajkapy mają to do siebie, że można je kompletnie zmienić zewnętrznie. Z ciekawości, gdzie jest Glock 17 z full auto bez blowbacku? GBB bez BB? Takich cudów chyba nie ma. Wiadomo o co chodzi, ale ja szczerze mówiąc nie widziałem gazowych pistoletów bez blowbacku mających full auto. Przepraszam, macie racje zapędziłam się. Jak dla mnie to jest tego za duzo, bo czas goni Z tego co sie dowiedziałam, to ma dwie repliki na oku, Glocka i MK23 i teraz co wybrać ??? Glockow jest kilka, MK23 jest jedna Jaki Glock jest najmniej zawodny, a ma największe osiągi, czy moze mk23 jest lepsze od Glocka Masakra :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted April 20, 2017 Report Share Posted April 20, 2017 Mk23 od Marujca... Brak blowbacku, ale dzięki temu niezawodne i celne. Ale full auto tam nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Mixon Posted April 21, 2017 Report Share Posted April 21, 2017 (edited) Mk23 Marui to bardzo fajna opcja jeśli chce się mieć efektywność nad efektowność, jednak upewnij się czy naprawdę ten konkretny klocek tej konkretnej firmy chce. Z ersoftowego punktu widzenia jest to jednak klamka niemal doskonała ;) Ale jeśli chodzi o wykonanie zewnętrzne, ciężar itp. to Mk23 Marui jest bardzo zabawkowy. Nawet w porównaniu do Mk23 KWA (Umarex) wypada bardzo blado, ma lepiej zrobione oznaczenia, ale to w sumie tyle :icon_biggrin: Dodatkowo, z kaburami, akcesoriami itp. może być większy kłopot, do Glocków i HiCap bez problemu znajdzie się kabury w Polsce, do Mk23 właściwie zostają już tylko customy (mogę zarzucić linkiem, jeśli potrzeba). Mk23 to już w ogóle jest stara (może nawet przestarzała) konstrukcja, niezdecydowanych raczej odsyłałbym do HK.45, FNX-45, któregoś USP, o czymś popularnym jak Glock nie wspominając. Niemniej ja jednak podpisuję się pod Hi Capą z full auto. Magazynki i akcesoria te same, full auto jest, znana i lubiana platforma, a zamek można (chyba) bez problemu wymienić. Edited April 21, 2017 by Mixon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts