leoon Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 WItam wszystkich, planują rozpocząć przygodę ze snajperstwem i chciałbym zadać kilka pytań: 1. Czy chwyt taki jak np. w MB06 sprawdza się lepiej niż standardowy? 2. Jeśli tak to jakie jest Wasze zdanie na ten temat? 3. Jakaś dobra replika do 600 zł (warto chyba dodać, że już wcześniej miałem replikę, ale było to H&K UMP). Z góry dziękuję za odpowiedź :) Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 1. Wg mnie nie. 2. Jeśli o tej replice to słabe, o ile nie masz ponad 1000zł na tuning. 3. Snajperska to żadna. Najtaniej SWD, ale sama lufa to koszt ok. 300zł, do tego dobra guma.... bez optyki może uda się zmieścić w 900zł (po dzisiejszych cenach). Taniej nie ma. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Leoon z chwytami jest taki problem że najlepszy jest taki........ jaki ci najbardziej pasuje. Tu ci niestety nie poradzi nikt, musisz wziąć w łapę i zobaczyć czy ci w niej "leży" . Quote Link to post Share on other sites
leoon Posted April 23, 2017 Author Report Share Posted April 23, 2017 Leoon z chwytami jest taki problem że najlepszy jest taki........ jaki ci najbardziej pasuje. Tu ci niestety nie poradzi nikt, musisz wziąć w łapę i zobaczyć czy ci w niej "leży" . Okej, 06 trzymałem i jak dla mnie jest bardziej do statycznego strzelania, bez zmiany pozycji, a 03 dla mnie lepsza do ciągłej zmiany pozycji, a chyba to się bardziej liczy :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts