TenLewooczny Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Witam. W asg się nie bawię, nie mam do tego warunków, ale ciekawi mnie jedna sprawa... Zainteresowałem się SCARem od WE na green gas oraz konwersją jego magazynków na HPA. Nie rozumiem kilku rzeczy, dlatego zwrócę się do was - osób, które coś mogą o tym wiedzieć, żebym nie szukał niepotrzebnie po internecie zagranicznym. A mianowicie: Czy magazynki produkowane przez firmę Alyan działają na takiej zasadzie, że mamy ich gotowy magazynek, wsypujemy kulki, podpinamy do butli i jesteśmy gotowi do strzelania, czy trzeba jeszcze wykonać jakieś dodatkowe modyfikacje w naszej broni? Jeżeli (powiedzmy, bo i tak się to raczej nie stanie :icon_razz:) zakupię replikę SCARA http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/GBB_Rifles_SMGs_WE_WE_SCAR_H_Open_Bolt_Version_Black.htm i magazynki Alyana http://www.alyanairsoft.com/product/scar-h-hicap/ bez żadnych innych modyfikacji będę w stanie normalnie z niej strzelać? Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted April 24, 2017 Report Share Posted April 24, 2017 Nom, tak to działa. Jedyne co oprócz tego do zabawy Ci potrzeba to butla i regulator z odpowiednio szybkim odświeżaniem i dużym przepływem powietrza. Quote Link to post Share on other sites
TenLewooczny Posted April 24, 2017 Author Report Share Posted April 24, 2017 Nom, tak to działa. Jedyne co oprócz tego do zabawy Ci potrzeba to butla i regulator z odpowiednio szybkim odświeżaniem i dużym przepływem powietrza. W takim razie wątek uważam za zamknięty :) Dziękuję bardzo za odpowiedź :D Quote Link to post Share on other sites
hagartus Posted April 26, 2017 Report Share Posted April 26, 2017 Magazynek miast wydawać kasiore i to grubo ponad 500 zł przerobić samemu lub kupić u nas są oferty no na olx Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
LiZzArD Posted April 29, 2017 Report Share Posted April 29, 2017 Dokładnie - niedawno skleciłem sam double mag do HK417 i działa jak złoto :-) Teraz mam Hi-capa na HP :-) Przeróbka nie jest skomplikowana - spokojnie w domu bez specjalistycznych narzędzi da się wieczorkiem przy browarku sklecić takie cudo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts