DreyTG Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 Witam, jestem w trakcie zakupu szelek i pasu dla snajpera. Przy okazji chce kupic jeszcze ładownice na magazynki do snajperki i pistoletu oraz mała kieszen. Czy snajper potrzebuje czegoś jeszcze przy kamizelce/szelkach? (kieszen na granat itp.) Jest to moj pierwszy zakup ubioru dla snajpera wiec prosze o wszelkie rady Quote Link to post Share on other sites
generalsimus Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 Radio. Kieszeń na jakieś żarcie. Snajper leży 3 dni w krzaku i robi pod siebie, żeby oddać jeden strzał. Musi coś jeść bo padnie z głodu :) Co do maskowania- jest cały dział na forum. Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted April 25, 2017 Report Share Posted April 25, 2017 Dolicz jeszcze coś na wodę. Quote Link to post Share on other sites
DreyTG Posted April 25, 2017 Author Report Share Posted April 25, 2017 (edited) Jezeli chodzi o wode to pasowalby mi camelbak przypinany do owych szelków. Znacie moze jakies spoko camelbaki bo w tym temacie tez jestem zielony a w podobnej dyskusji na forum nie udalo mi sie konkretnej nazwy "garba" znalezc :P Z gory dzieki Edited April 25, 2017 by DreyTG Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Sam podaleś sobie nazwę xD oprócz tego jeszcze Source daje radę. Tylko Camel pod krzakiem może być mało wygodny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts