Forzie Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 Witam. Na dzisiejszej strzelance moja cm 028 odmówiła współpracy. Zaczęła pluć kulkami na 2-3 metry czasami nawet po dwie na raz. Raz wogóle nie oddawała. Kulki jakich używma to 0,25. Gumka w replice jest delikatnie nacięta, czy to wina tego? Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 Może, sam gearbox dziala normalnie? Dysza wysuwa się normalnie? Quote Link to post Share on other sites
władek Posted May 7, 2017 Report Share Posted May 7, 2017 Zacznij od wymiany gumki na nową. Quote Link to post Share on other sites
Forzie Posted May 7, 2017 Author Report Share Posted May 7, 2017 Może, sam gearbox dziala normalnie? Dysza wysuwa się normalnie? Bez wpiętego magazynka jest ok. Próbowałem kilka różnych i na każdym to samo. Quote Link to post Share on other sites
Forzie Posted May 11, 2017 Author Report Share Posted May 11, 2017 Ktoś ma jeszcze jakiś pomysł lub miał ten problem? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Bez wpiętego maga replika strzela ok czy tylko dysza działa jak powinna? Quote Link to post Share on other sites
Forzie Posted May 12, 2017 Author Report Share Posted May 12, 2017 Bez wpiętego maga replika strzela ok czy tylko dysza działa jak powinna? Gdzie mogę znaleźć tę dyszę? Świeży here. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 12, 2017 Report Share Posted May 12, 2017 Patrzysz w gniazdo magazynka (z odpiętym magazynkiem oczywiście). Będziesz widział tam taki dzyndzel, który przy strzale powinien się poruszać.Tu masz jak wygląda dysza, a jak powinno to mniej więcej wyglądać w trakcie strzału. Dysza to ten dynks, który popycha kuleczkę do przodu. Quote Link to post Share on other sites
Forzie Posted May 14, 2017 Author Report Share Posted May 14, 2017 Wszystko śmiga, okazało się, że to tylko gumka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts