PaBlito5671 Posted May 14, 2017 Report Share Posted May 14, 2017 (edited) Witam, kilka dni temu zakupiłem używaną replikę broni RK 02. Pan od którego kupiłem broń dał mi 1 tydzień gwarancji (mam jeszcze 5 dni). Dziś testowałem broń, i strzelałem ok. 1 godz. Strzelała bez problemowo, ale pod koniec zaczęła co drugą serię nie podawać kulek na auto ( seria po 3 kulki), wrzuciłem na semi i podawała dobrze, później znów na auto i znów podawała co drugą serię. Po ok 4 godz chciałem zobaczyć czy może magicznie już podaje, ale problem był ten sam. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję, Pozdrawiam. :icon_smile: Edited May 14, 2017 by PaBlito5671 Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted May 15, 2017 Report Share Posted May 15, 2017 Może gumka się podgieła czy cos... albo sam układ przerywacza szwankuje... bez rozebrania się nie dowiesz. Zacznij od hop upa Quote Link to post Share on other sites
władek Posted May 15, 2017 Report Share Posted May 15, 2017 Obstawiam wytartą listwę popychacza dyszy przez co nie cofa jej wystarczająco stąd problemy z podawaniem. Quote Link to post Share on other sites
PaBlito5671 Posted May 15, 2017 Author Report Share Posted May 15, 2017 Witam, dziś jak strzelałem na początku było to samo, ale później magicznie się naprawiła :). Dziwnym przypadkiem, kiedy mag był naładowany do połowy działało, ale jak była w nim już resztka kulek przerywało :P. Czasem mimo nakręcenia hi capa strzelił tylko 3 kulki, czepiał bym się maga, a dokładniej zęba. Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts