dark_quar Posted May 28, 2017 Report Share Posted May 28, 2017 Witam. Niedawno kupiłem maskę ochronną na twarz z siatki (v2 z osłoną na uszy). Wszystko pięknie... tylko no nie aż tak pięknie, bo przez pewne okoliczności maska jest w kamuflażu DCU, a ja sam biegam we flektarnie X( Wie ktoś co można byz tym fantem zrobić? Czy dałoby radę przemalować maskę, np na kolor czarny, lub też przynajmniej cześciowo zakryć piaskowy kolor? Spotkałem się z odpowiedzą, aby użyć farby w spreju, lecz nie wiem, czy nie miałoby to żadnych negatywnych efektów na układzie oddechowym, lub cuś xd. Wiem że to poza tematem, ale wie ktoś jak pasuje Olive do Flecktarnu? Byłbym wdzięczny za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 Czołem, Olive pasuje prawie do wszystkiego ;) Jeśli nie planujesz "inhalować" się oparami spray'u podczas malowania to sądzę że nie powinno ci zaszkodzić, po wyschnięciu to po prostu farba jest i tyle. Quote Link to post Share on other sites
szymo86 Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Ja mam spray'em pomalowaną i nic złego się nie dzieje. Wręcz takim "tanim" z Casto. Ale taniej, nawet z przesyłką wychodzi z Alle Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts