Fiera Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 Czy gogle uvex (podane poniżej) nadają sie na start. https://gunfire.pl/product-pol-1152212339-Gogle-ochronne-U-sonic-9308-245.html Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Nawet i na koniec, acz okulary będą wygodniejsze :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Nawet i na koniec, acz okulary będą wygodniejsze :icon_mrgreen: I nie zaparują tak łatwo. Właśnie tanie gogle są dla mnie najbardziej niebezpieczne. Część nowych ZDEJMUJE je z twarzy by je przetrzeć "bo wydaje im się, że są bezpieczni". Pomimo upomnień, ostrzeżeń, przypominania takie akcje się zdarzają, głównie wśród użytkowników takich produktów, z niskim stażem. Quote Link to post Share on other sites
Fiera Posted May 30, 2017 Author Report Share Posted May 30, 2017 (edited) Eeeee... Czyli bedą dobre czy nie? bo o to chodzi, żeby mówic że okulary są lepsze. Ps. Nie jestem głupi aby zdejmowac ochrone oczu na polu. Edited May 30, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Parametry wytrzymałościowe spełniają, ale problem polega na tym że to co pasuje mi nie koniecznie będzie pasowało tobie. Niestety nie jesteśmy standardowi. Jeżeli przymierzysz i będą ci pasowały to czemu nie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts