piter46 Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 (edited) Serdecznie witam jestem nowym maniakiem Airsoftu więc proszę o zrozumienie mnie nie jestem też aż tak młody ale myślę że przygodę z Airsoftem czas rozpocząć mam ciekawe pomysły i zamierzam już niebawem kupić M4 za niewielkie pieniądze. potem go zmodyfikuję na super karabin myślę proszę o kontakt ze mną z ekipą z Głogowa A.T.G . Interpunkcji nie będę poprawiał bo nie mam pewności co miałeś na myśli pisząc. A Edited June 4, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
mareq Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Dla każdego niewielkie pieniądze oznaczają coś innego. Na tanią m4 potrzebujesz koło 800zł. Postaraj się pisząc posty. Ostatnie zdanie to istna łamigłówka. Ortografia też dno. Zaraz wpadnie Arend i pozamiata :). Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 4, 2017 Report Share Posted June 4, 2017 Kolejny post ma być napisany normalnie. Jeśli będzie przypominał bełkot podobny do tego co tutaj napisałeś to skorzystamy z innych środków perswazji ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts