lechu2375 Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Na początku, wiem - były tematy ale ja chyba jestem ślepy i nie umiem znaleźć. Po przeczytaniu przypiętego wątku, uznałem, że Chest Rig będzie chyba najlepszy, chociaż jeżeli polecicie coś innego, to może będzie to lepsze :) Na kamizelkę mam na razie +/- 300 zł aczkolwiek, jak coś się porządnego trafi (nie, nie 8fields) to mogę dopłacić. Na necie jak na razie znalazłem same 8fieldsy i te niemieckie MFH, które też nie są podobno dobre - dlatego pisze temat, jeśli ktoś może polecić kamizelkę, we flecktarnie i jakościowo do przetrzymania to byłbym wdzięczny. Używana będzie do niedzielnych strzelanek, aczkolwiek może się to zmienić (na częściej używaną). Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 http://miwo-military.net/ Każda będzie dobra. Quote Link to post Share on other sites
sledz Posted June 16, 2017 Report Share Posted June 16, 2017 Kolor kamizelki nie jest ważny bo i tak przykryjesz ją ładownicami i nie będzie jej widać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts