ugchg1 Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Witam . Za błędy ortograficzne/interpunkcyjne z góry przepraszam (dysleksja). Jestem nowy w świecie asg i chciałbym poznać opinie ekspertów , lub ludzi którzy po prostu "siedzą" w temacie na temat cm.017 . W replice podoba mi się (według mnie) ponadczasowy wygląd i bardzo mi na nim zależy . Chciałbym poznać opinie na temat gearbox'a i ogólnie "bebechów" tej repliki . Moglibyście również zaproponować jakąś m16'stkę do 500 zł . Pozdrawiam PK. Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 W tych pieniądzach nie kupisz dobrej M16. Przeczytaj temat: http://forum.wmasg.pl/topic/136409-repliki-m4-wybor-ostateczny/ Moim zdaniem Cyma robi bardzo słabe repliki M4/M16, a poniżej Specny lub EA nie ma co patrzeć. Musisz się przygotować na wydatek około 1000 zł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts