Gedien Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Witam jestem początkujący w ASG i chciałbym kupić swoją pierwszą replikę do 500 zł. Zastanawiam się nad replikami srt ze Spartaca (szczególnie Srt-09) oraz G36 od JG (np. JG0738 V2). Niestety nie wiem którą z nich lepiej kupić. Jestem otwarty na propozycje innych replik w tym przedziale cenowym. Srt-09 http://allegro.pl/karabinek-szturmowy-aeg-srt-09-akcesoria-i6290490950.html JG0738 http://allegro.pl/replika-asg-jg-g36k-jg0738-v2-i6764499927.html Mam nadzieję że pomożecie. Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 JG jest lepsze pod każdym względem. Sam przejechałem się na (s)Partaczu więc wiem o czym mówię. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 CM.028, G36 od JG, rodzina RK Boyi, MP5 Galaxy. Sprawdź uważnie forum. Są już tematy o replikach w tym przedziale cenowym na forum. Quote Link to post Share on other sites
Gedien Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 JG jest lepsze pod każdym względem. Sam przejechałem się na (s)Partaczu więc wiem o czym mówię. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Czyli Spartacki są złą opcją na początek? Quote Link to post Share on other sites
Under B Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Czyli Spartacki są złą opcją na początek? Najgorszą. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Jeśli nie chcesz niczego co ma związek z AK to bierz G36 JG. Quote Link to post Share on other sites
Gedien Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 Jeśli nie chcesz niczego co ma związek z AK to bierz G36 JG. Która z G36 jest lepsza wersja dłuższa czy krótsza? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 W środku mają to samo a długość lufy dla tych replik ma pomijalne znaczenie. Wersja krótka będzie wygodniejsza przy zabawie w ograniczonych przestrzeniach ( cqb). Ale tak w zasadzie różnice są tylko wizualne więc bierz tą która ci lepiej wygląda. Quote Link to post Share on other sites
Gedien Posted July 7, 2017 Author Report Share Posted July 7, 2017 W środku mają to samo a długość lufy dla tych replik ma pomijalne znaczenie. Wersja krótka będzie wygodniejsza przy zabawie w ograniczonych przestrzeniach ( cqb). Ale tak w zasadzie różnice są tylko wizualne więc bierz tą która ci lepiej wygląda. Dobrze. Dziękuję za rady. Prawdopodobnie kupię wersję dłuższą. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts