Hunciak Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Witam. Tak jak w tytule poszukuję repliki do 500zl. Chciałbym, aby była możliwość późniejszego truningu zakupionej repliki. Na oku miałem cm031 http://redberet.pl/p...epliki-asg.html ta replika podoba mi się wizualnie lecz główny nacisk wolałbym położyć na dobre części niż na wygląd. Mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze. Hunciak Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 To zła replika w tej cenie. Niewiele drożej masz w dużej mierze RK. Ta cyma by była konkurencyjna powinna kosztować 250zł. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Cyma 031 to przełożona w inną budę 028ka. Czyli technicznie system TM o dość mizernych możliwościach tuningu i optycznego i mocowego. Replika sama w sobie przyjemna ale nie za tą cenę. Quote Link to post Share on other sites
Hunciak Posted July 8, 2017 Author Report Share Posted July 8, 2017 Właśnie nie orientuję się co i jak, dlatego napisałem. Wydając 500zl nie chciałbym przepłacać. Quote Link to post Share on other sites
Hunciak Posted July 8, 2017 Author Report Share Posted July 8, 2017 (edited) a co powiecie o tym, znalazłem gdzieś na forum w polecanych. http://www.taiwangun...&campaign-id=19 Edited July 8, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Zaledwie wczoraj Arend polecał... jeśli stać Ciebie na magi po 10-19 euro i sprowadzanie ich zza granicy. Ew. zlecić dorobienie adaptera. Poza tym to bardzo fajna replika. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 A ja powiem tak. W języku Polskim i nie tylko zdania zaczynamy wielką literą. Drogie akcesoria i słabo dostępne w kraju. Części do tuningu dostępniejsze, ale co z tego....... Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Jeśli chcesz AK w tych pieniądzach to tylko Boyi seria RK. Będzie pan zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Hunciak Posted July 8, 2017 Author Report Share Posted July 8, 2017 Dziękuję za wszelką pomoc. Jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje to proszę śmiało pisać. Przepraszam, ale z rozpędu tak a nie inaczej rozpocząłem zdanie. Nie powinienem zaczynać z zdania od "a" oraz z małej litery, to już się nie powtórzy. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 A zaczynanie zdania od "a" nie przeszkadza mi tak bardzo. :icon_mrgreen: Gorzej z nałogowymi zapominaczami wielkich liter, ogonków itp. Jeżeli chcesz i nie za drogo i bezproblemowo to albo Cymy o numeracji modelu wyższej od cm031 lub cała seria rkxx Boyja. Może być jeszcze Cymowa lub JG g36 bo to też przyzwoite repliki, ale nie wiem jak z cenami i dostępnością ( cymy znaczy bo jg jest na rynku). Quote Link to post Share on other sites
Hunciak Posted July 8, 2017 Author Report Share Posted July 8, 2017 Gdyby nie to, że do JG080 są magazynki po 10$ to brałbym od razu. Z tego co przeglądałem raczej zdecyduję się na którąś replikę od JG. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 9, 2017 Report Share Posted July 9, 2017 Jak ja bym chciał żeby do mojego DSA magi po 10$ były hyhyhyhyhyyhyhyyhy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts