kszkolnicki10 Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Witam. Chciałbym zacząć swoją przygodę z asg wybrałem już replikę i zastanawiam się nad akumulatorem ponieważ zbytnio nie znam się na tym chciałbym zapytać was jaki akumulator powinienem kupić do tej repliki RK-10S lub po prostu podajcie jakieś dobre firmy produkujące akumulatory a postaram się wybrać coś sam. Dzięki wielkie za pomoc :) Quote Link to post Share on other sites
Sedoro Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Jeśli replika stockowa to weż LiPO 2s od Turnigy Nano-Tech. Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Jw. LiPo 2s, czyli 7,4V, koniecznie typu stick. Najlepiej poproś o pomoc w doborze sklep. Quote Link to post Share on other sites
kszkolnicki10 Posted July 14, 2017 Author Report Share Posted July 14, 2017 (edited) Dzięki wielkie. Edited July 14, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Jeżeli bierzesz replikę z Tajwangana to ta batka będzie pasowała. Tylko pamiętaj że Pakiety typu LiPo wymagają specjalnej ładowarki. Nie naładujesz ich ładowarką dodaną do repliki. Quote Link to post Share on other sites
kszkolnicki10 Posted July 15, 2017 Author Report Share Posted July 15, 2017 (edited) o tym już wiem. obejrzałem trochę filmików o asg. ale dzięki dzięki za pomoc Obejrzyj jeszcze trochę o pisowni języka polskiego proszę. To jest pierwsze ostrzeżenie za łamanie regulaminu Forum. Arend Edited July 15, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts