Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Czy warto kupować taką ładowarkę czy używać stock-a dostanego wraz z repliką?

Recommended Posts

T

Mógł być dać jeszcze jeden link?Bo ten nie działa.Co do Redox Alpha, to nie mam na to kasy.Budżet jakim dysponuje to 600 ziko, także tylko na replike,kulki,dodatkową batkę,ochronę oczu i twarzy starczy, więc jak najdłużej chcę poużywać stokowej baterii, a lipo odłożyć sobie na następne lato :icon_smile:

Edit:Już wiem o jaką ładowarkę ci chodziło

Edited by _Tadzik_

Jeżeli będziesz ładował porządną ładowarką jeden sezon spokojnie na stokowym pakiecie przestrzelasz. To właśnie wolnoładowarki najbardziej niszczą batki.

A i link prowadził do Redoxa Alpha. Kasiorkowo to RedoxAlpha wychodzi tyle co ta ładowarka z twojego linku plus druga batka.

edtit

Redox bez zasilacza wychodzi 85 pln z wysyłką na Allegro. Zasilisz zwykłym zasilaczem od lapa za dychę w szrocie komputerowym.

Edited by arend

Jeżeli będziesz ładował porządną ładowarką jeden sezon spokojnie na stokowym pakiecie przestrzelasz. To właśnie wolnoładowarki najbardziej niszczą batki.

A i link prowadził do Redoxa Alpha. Kasiorkowo to RedoxAlpha wychodzi tyle co ta ładowarka z twojego linku plus druga batka.

Raczej tak zrobię :D Na razie strzelamy z kolegą 1vs1 także raczej powinna mi starczyć :) Dziękuję za rady i za poświęcenie czasu dla mnie.