_Tadzik_ Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Oto to ładowarka: http://redberet.pl/p...-ladowarki.html Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Jest nieco lepsza od stokowej, bo odpada troska o wypięcie pakietu, ale to tylko jeden plus. Moim zdaniem jeżeli już ładowarka to tego typu http://allegro.pl/la...884380074.html. I naładuje i rozładuje i zbalansuje a przy okazji obsłuży każdy typ pakietu. Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 (edited) Uzbieraj jak najszybciej na coś uniwersalnego, bo i tak prędzej czy później zaczniesz używać baterii LiPo, więc taki np. Redox Alpha posłuży długo. Edit: za wolno piszę ;) Edited July 17, 2017 by kukunamuniu Quote Link to post Share on other sites
_Tadzik_ Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 (edited) T http://allegro.pl/la...884380074.html. Mógł być dać jeszcze jeden link?Bo ten nie działa.Co do Redox Alpha, to nie mam na to kasy.Budżet jakim dysponuje to 600 ziko, także tylko na replike,kulki,dodatkową batkę,ochronę oczu i twarzy starczy, więc jak najdłużej chcę poużywać stokowej baterii, a lipo odłożyć sobie na następne lato :icon_smile: Edit:Już wiem o jaką ładowarkę ci chodziło Edited July 17, 2017 by _Tadzik_ Quote Link to post Share on other sites
_Tadzik_ Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 Aaa i jeszcze jedno.Mógłbym odpuścić sobie kupno drugiej baterii i wtedy starczyło by mi na Redox-a. Byłoby to dobry wybór??? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 (edited) Jeżeli będziesz ładował porządną ładowarką jeden sezon spokojnie na stokowym pakiecie przestrzelasz. To właśnie wolnoładowarki najbardziej niszczą batki. A i link prowadził do Redoxa Alpha. Kasiorkowo to RedoxAlpha wychodzi tyle co ta ładowarka z twojego linku plus druga batka. edtit Redox bez zasilacza wychodzi 85 pln z wysyłką na Allegro. Zasilisz zwykłym zasilaczem od lapa za dychę w szrocie komputerowym. Edited July 17, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
_Tadzik_ Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 Jeżeli będziesz ładował porządną ładowarką jeden sezon spokojnie na stokowym pakiecie przestrzelasz. To właśnie wolnoładowarki najbardziej niszczą batki. A i link prowadził do Redoxa Alpha. Kasiorkowo to RedoxAlpha wychodzi tyle co ta ładowarka z twojego linku plus druga batka. Raczej tak zrobię :D Na razie strzelamy z kolegą 1vs1 także raczej powinna mi starczyć :) Dziękuję za rady i za poświęcenie czasu dla mnie. Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Nie kupuj drugiej batki NiMh teraz ani nigdy, to przestarzała technologia. LiPo kupisz w tej samej cenie albo i taniej. Quote Link to post Share on other sites
_Tadzik_ Posted July 17, 2017 Author Report Share Posted July 17, 2017 Nie kupuj drugiej batki NiMh teraz ani nigdy, to przestarzała technologia. LiPo kupisz w tej samej cenie albo i taniej. Ok, tak zrobię.Będzie kasa i potrzeba to się kupi :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts