Loger1234 Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Witam.Mam replikę RK-03 i zakupiłem coś takiego https://gunfire.pl/product-pol-1152212002-Zestaw-5-magazynkow-Mid-Cap-60-kulek-do-replik-typu-AK-Czarny.html I niestety magi nie wchodzą mi do repliki,nie zatrzaskują,ktoś miał podobny problem,rozwiązał go jakoś? Z góry dziękuję za pomoc.Dopiero zaczynam z ASG i jest to moja pierwsza replika,więc jeżeli pytanie,które zadałem jest głupie,to wybaczcie Pany. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Nie pasują, bo RK-03 to AKS-74 na naboje 5.45 a te magazynki są na naboje 7.62. Siłą rzeczy jedno do drugiego nie podejdzie. A tak serio, w realiach airsoftowych - po prostu weź pilnik i piłuj od dołu tylny zaczep magazynka. Tylko nie przesadź - trochę podpiłuj i sprawdź czy wchodzi. I powtarzaj, aż będą się zatrzaskiwać. Quote Link to post Share on other sites
Loger1234 Posted July 20, 2017 Author Report Share Posted July 20, 2017 Dziękuję za odpowiedź ^^ Tak na pewno zrobię :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts