Kopson Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Witam, od pewnego czasu jestem posiadaczem legendarnego cymoklocka i chciałbym dowiedzieć się jakiej kabury najlepiej do niego użyć, chciałbym najlepiej coś w stylu IMI Defense, lecz problem polega na tym iż nie współgra ona z tego typu chińczykiem. Jaką kaburę polecacie na tego typu pseudo klameczkę. Z góry Dzięki za odpowiedź :icon_lol: Link to post Share on other sites
argawen Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 (edited) Dlaczego nie wspógra ? Mam cymoglocka i IMI Defence i jest ok. Troszkę luzu jest( ale podkleiłem taśmą), ale nie wpływa na jakość trzymania. https://jarmix-militaria.pl/kabury-na-pas-kydex/kabura-imi-defense-glock-20-21-28-30-37-38-czarna Edited August 3, 2017 by argawen Link to post Share on other sites
Yahalom Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Najlepiej to umieścić temat we właściwym dziale. A już w ogóle super, to znaleźć sobie temat, gdzie ta kwestia była przewałkowana na każdy sposób... Link to post Share on other sites
Recommended Posts