BetPay Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Cześć. Miał ktoś już styczność z tym zestawem? http://www.taiwangun.com/okablowanie-laczniki-styku-2/mosfet-v3-gear-box-okablowanie-na-tyl-aps?from=listing&campaign-id=14 Kusi mnie, ponieważ jako niedoświadczona osoba nie będę musiał nic lutować tylko wymienić wtyk na Tconnect. Dodatkowo cena jak za mosiek z pełnym okablowaniem jest myślę dobra. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
EndeBeats Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Kup uFETa (gunfet.pl) i daj go serwisantowi. Nie baw się w jakieś mosfety z dodatkowymi bezpecznikami. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Od siebie mogę polecić mosfety Gate - https://gatee.eu Polecam też kupić lutownicę + dodatki za 30 zł i samemu spróbować ;) nic trudnego, a umiejętność lutowania zawsze może się przydać. Albo oddać do serwisu i się tym aspektem tego hobby nie przejmować. Quote Link to post Share on other sites
BetPay Posted August 11, 2017 Author Report Share Posted August 11, 2017 Z wymianą okablowania myślę że dużo problemu nie będę miał, samemu udało mi się zrobić Lipo moda do cymoglocka. Pytam, ponieważ tutaj jest wszystko gotowe w cenie ile zapłacę za zrobienie tego samemu Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 Pewnie będzie działał, ale ile? Kto to wie. APS nie jest najczęściej polecaną firmą ;) Ciekawe tez jakiej jakości są te kable. Quote Link to post Share on other sites
BetPay Posted August 13, 2017 Author Report Share Posted August 13, 2017 Finalnie zdecydowałem się zrobić mośka samemu i wymienić kable - za wszystko 20 zł. Czy się uda? Nie wiem, ale na pewno nabiorę doświadczenia. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted August 13, 2017 Report Share Posted August 13, 2017 Finalnie zdecydowałem się zrobić mośka samemu i wymienić kable - za wszystko 20 zł. Czy się uda? Nie wiem, ale na pewno nabiorę doświadczenia. Prawidłowo :) Quote Link to post Share on other sites
BetPay Posted August 20, 2017 Author Report Share Posted August 20, 2017 Skończyło się na tym, że działał... na początku : Postanowiłem skrócić nieco kable no i coś poszło nie tak... prawdopodobnie uszkodził mi się tranzystor. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts