garol80 Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Witam wszystkich, mam pytanko: Jak przerobić selektor ognia żeby był tylko Single? Od 3 lat mieszkam w Niemczech, a moja replika kurzy się w szafie w Polsce. Żebym mógł ją legalnie używać w Niemczech to muszę mieć body z F oraz tryb tylko single (ponad 400 FPS). Zastanawiam się jak to zrobić. Body już mam kupione, tylko ten selektor muszę przerobić. Zamierzałem się za to zabrać żeby wyciąć płytkę selektora tak żeby nie zmieniał na Auto. Ale nigdy tego nie robiłem i wolę bez wiedzy się za to nie zabierać. Mogą być kłopoty przy kontroli jak nagle karabinek puści serią. Proszę o jakąś pomoc i dziękuję z góry :D Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted August 14, 2017 Report Share Posted August 14, 2017 Najprościej to dać odpowiedni mosfet i zaprogramować. W razie zmian środowiska/przepisów/fps po prostu włączysz inny tryb. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Musisz dociąć płytkę tak jak pokazane tutaj (akurat to jest płytka od G3 ale na cięcie to nie wpływa). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts