Erda Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Cześć! Nasłuchałem się i naczytałem dość dużo jeżeli chodzi o repliki dla nowego. Mam do wydania około 500zł. Iść w tą legendarną cymę https://www.taniemilitaria.pl/pl,ak-47-cm-028a-cyma,3,5,6,7,93.html JG https://www.taniemilitaria.pl/pl,g36c-jg0638-v2-jg,3,5,6,7,1333.html czy jest coś innego godnego uwagi w tej cenie? Podobają mi się oba karabiny, chciałbym aby to stockowe wystarczyło na start do lasu, zabaw na działce, a w przyszłości pozwoliło na tunning. A jak temat wyczerpany z tanich replik, to która z w/w jest lepsza waszym zdaniem na start? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Lhash1 Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Serio chcesz kupić cm028 za prawie 500zl? Za te pieniądze możesz kupić metalowe ak od boyi, a nie ten plastic fantastic. Podane przez Ciebie repliki są spoko na początek, ale na pewno nie za tą cenę. Wybij to sobie z głowy i to szybko :D Polecam przejrzeć repliki z serii rk od boyi, np. to: http://www.taiwangun.com/elektryczne/rk-02-full-metal-boyi Albo to: http://www.taiwangun.com/elektryczne/rk-01w-real-wood-boyi?from=listing&campaign-id=19 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Erda Posted August 28, 2017 Author Report Share Posted August 28, 2017 (edited) O taka odpowiedz mi chodzilo.. kurde, dzieki za wyprowadzenie z błędu. http://www.taiwangun...full-metal-boyi To wygląda sensownie i fajnie! Edited August 29, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 I nie oglądaj replik na "tanich...", bo tanie przestaje być tanie. Quote Link to post Share on other sites
Erda Posted August 29, 2017 Author Report Share Posted August 29, 2017 (edited) Też cenna porada :icon_smile: Niech temat wisi jeszcze troche, może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł na 1replike, na razie napalam sie na fullmetal od boyi. :icon_biggrin: Proponowałbym napalić się na słownik poprawnej polszczyzny. A Edited August 29, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Specna Arms: SA-B01, jeśli interesuje Cię M4. Najtańsza ze zdatnych do użytku, ale trzeba do tych 500 zł jeszcze 150 dołożyć. Tak czy siak, RK jest jak najbardziej ok. Quote Link to post Share on other sites
Erda Posted August 29, 2017 Author Report Share Posted August 29, 2017 (edited) nick zobowiązuje? ^^ Mki też fajne, ale tyle co ja się naczytałem że trzeba dać minimum 1000zł za dobra mke to nie wiem. Edited August 29, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
Erda Posted August 29, 2017 Author Report Share Posted August 29, 2017 Też cenna porada :icon_smile: Niech temat wisi jeszcze troche, może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł na 1replike, na razie napalam sie na fullmetal od boyi. :icon_biggrin: Proponowałbym napalić się na słownik poprawnej polszczyzny. A Serio wielkim problemem jest dla ciebie użycie "e" zamiast "ę" gdzie sens jest nadal zachowany? Quote Link to post Share on other sites
Spirol Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Nie wiem jak inni ale mnie też kłują w oczy takie podstawy. Poza tym możesz zostać źle zrozumiany, jak jeden z naszych polityków piszących o "robieniu laski". Chyba, że dla Ciebie nie ma różnicy ale to już nie moja sprawa. :-) Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 nick zobowiązuje? ^^ Mki też fajne, ale tyle co ja się naczytałem że trzeba dać minimum 1000zł za dobra mke to nie wiem. Ten model po prostu staniał, gdy wyszło sporo nowszych konstrukcji Specny. Quote Link to post Share on other sites
Erda Posted August 30, 2017 Author Report Share Posted August 30, 2017 (edited) Jasne, rozumiem. Nie widziałem w moim tekście takiego strasznego błędu który tj wyżej napisałem zmieniałby sens wypowiedzi, dlatego nie rozumiem takiej chamskiej odpowiedzi. Rozumiem, zostane przy tej RK raczej i jak mnie ten świat pochłonie to jakąś mke na pewno zakupie. Dzięki! Przy rejestracji konta zobowiązałeś się do przestrzegania Regulaminu Fo i zasad Netykiety. Wiem że miałeś czytanie regulaminu ( jak i sam regulamin) w głębokim poważaniu ale jednak się zobowiązałeś. Więc po raz kolejny upraszam o stosowanie regulaminowego wymogu pisanie zgodnie z zasadami poprawnej polszczyzny. Arend Edited August 30, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Kupując RK dostaniesz fajną replikę na lata, więc możliwe że M4 przestanie być celem ;) Użytkownik Erda nagminnie nie stosuje ogonków, po czym swoje uwagi wnosi Moderator Arend, jednakowoż zapominając o interpunkcji, prawidłowej odmianie czasownika i pisząc o jakimś "Fo". To żeście sobie pogadali. :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Erda Posted August 31, 2017 Author Report Share Posted August 31, 2017 Tak właśnie zrobię. Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Spirol Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Erda, chciałem tylko w żartobliwy sposób pokazać, że czasami brak polskich liter może spowodować zupełne inne znaczenie pewnych słów. Jeśli Cię to uraziło- przepraszam, nie to było moją intencją. Widocznie mamy inne poczucie humoru. :-) Quote Link to post Share on other sites
Erda Posted September 1, 2017 Author Report Share Posted September 1, 2017 (edited) Nie wiem skąd wywnioskowałeś że mnie to uraziło, tak nie było. :icon_biggrin: To "chamskiej odpowiedzi" tyczyło się do podpisów czerwonych pod postem. Edited September 1, 2017 by Erda Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Hmmm ciekawe czemu jakoś nikt nie zauważa jak puszczam ewidentne byki ortograficzne, a pieją takim wzburzeniem jak piętnuję lenistwo w nagminnym niestosowaniu wielkich liter, znaków diakrytycznych czy kropek. Czerwone podpisy pod postami będą, i będą również czasowe bany dla niepoprawnych. Nie podoba się, nikt nie nakazuje bywać na Fo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts