kapixoo Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Witam, jestem nowy w ASG. Chciałbym kupić sobie zestaw na poczatek, lecz nie wiem czy jest to dobre. Replika - rk-02 boyi, zielona gumka hop-up, 7,4v turnigy 1200mah i redox alpha z zasilaczem. Ochrona - crossbow ess 3ls, zwykły stalker i kominiarka. Czy jest to dobre na początek? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 Nie, kominiarkę zastąp nakolannikami i rękawiczkami z zakrytymi palcami. Quote Link to post Share on other sites
kapixoo Posted September 17, 2017 Author Report Share Posted September 17, 2017 (edited) Kominiarkę mam w domu, nakolanników nawet ze dwie pary i rękawiczki rowerowe (zakryte palce). Edited September 17, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 (edited) Kominiarka ma ten zasadniczy minus, że będą ci przez nią uciążliwie parować okulary, a przy wyższych temperaturach i tak nie będziesz jej nosił. Replika spoko, bateria spoko. Z nakolannikami jest różnie, bo niektórzy się bez nich nie ruszą, a dla innych są niewygodne, natomiast o kolana warto dbać bo możliwości kontuzji w ASG pod tym względem jest sporo. Złotym środkiem dla mnie są spodnie ze zintegrowanymi nakolannikami. PS. Super sprawdza się też ochrona "pod spodnie", wykorzystałem kiedyś używane przeze mnie podczas gry w koszykówkę Hex Pady i było to rozwiązanie zdecydowanie na plus. Edited September 17, 2017 by Budweiser Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts