Robak Posted October 24, 2017 Report Share Posted October 24, 2017 Jako że po kilkunastu latach planuję come back. Chciałem się podpytać szanownych kolegów o opinie odnośnie tej repliki. W zasadzie nastawiłem się na KWA bądź G&P, w gunfire polecili mi właśnie Nuprol. Na forach nic nie znalazłem ciekawego dlatego postanowiłem tutaj zasięgnąć informacji odnośnie tej repliki:) Quote Link to post Share on other sites
Cupi Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Siemanko. Ja również robię come back i postawiłem na g&p. Ogólnie co do kwa i g&p z tego co wyczytałem to bardzo podobne opinie mają. Teraz główkuje co to modyfikacji gb żeby było to stabilne 450fps Quote Link to post Share on other sites
Robak Posted October 25, 2017 Author Report Share Posted October 25, 2017 Akurat repliki Nuprol mają ten ciekawy system wymiany sprężyny, który bardzo by mi decyzję ułatwił jeśli by się rzeczywiście sprawdził:) Ktoś ma może jakieś doświadczenia z tym systemem? Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted July 1, 2018 Report Share Posted July 1, 2018 Odkopię. Używa ktoś? Bo przymierzam się coraz bardziej do zakupu emki, a powyższa jest najtańszą jeśli chodzi o klasyczny wygląd z przednim risem. Warto? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts