Struziol Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Witam wszystkich Co sądzicie o tej replice jako „boczniak”? https://www.militaria.pl/umarex/pistolet_aeg_heckler_koch_usp_tactical_uma-01-009582_g_p45650.xml Chodzi mi bardziej o CQB. Czy ktoś z Was takiego posiada i może mi coś na jego temat powiedzieć Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 (edited) 50zł taniej masz na GF. Ma to jakieś bardzo nietypowe magi, mogą być problemy z przenoszeniem oraz dostępnością. Może również być kłopot z lipomodem ze względu na wbudowane aku. Takie mam wnioski po obejrzeniu filmu na yt. Bezpieczniejszym wyborem będzie Cyma. Umarex ma niby tłumik (który jest problemem przy kaburach) oraz ładne marksy. Edited November 3, 2017 by gratek Quote Link to post Share on other sites
Struziol Posted November 8, 2017 Author Report Share Posted November 8, 2017 A czy wiesz gdzie można dostać magazynek do tej repliki? Szukałem po swoich stronach i wszędzie niedostępny. Może wy macie jakieś inne strony lub „dojścia” do magazynków? Będę wdzięczny za pomoc!!!! Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted November 8, 2017 Report Share Posted November 8, 2017 Nie mam pojęcia, bo nie byłem zainteresowany tym pistoletem. Pytaj u dystrybutorów (GF i Militaria). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts