Kedrab Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 (edited) Witam! Nie widziałem aby na forum była dyskusja na ten temat, zatem czy mamy na forum posiadaczy tego plejta? Jak z jakością wykonania i krojem. Jak wypada w porównaniu do JPC różnych firm czy innych jak np kruk od miwo czy kopie lbt? Zastanawiam się nad zakupem tej kamizelki ale internet milczy jeżeli chodzi o opinie. Dokładnie chodzi o ten produkt: http://www.krawiectwotaktyczne.pl/index.php?id_product=34&controller=product Mam wrażenie ze panele przedni i tylny są dziwnie wąskie. Edited November 3, 2017 by Kedrab Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Rozwiń - dziwnie wąski? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted November 3, 2017 Report Share Posted November 3, 2017 Jest standardowy - 6 komórek na szerokość. Złudzenie optyczne może być potęgowane przez to, że w górnej części panelu masz naszyte tylko 4 komórki - niemniej jednak szerokość poszycia jest standardowa ;) Quote Link to post Share on other sites
Kedrab Posted November 3, 2017 Author Report Share Posted November 3, 2017 (edited) Właśnie to miałem na myśli, że jest wyższa a jednocześnie węższa niż np standardowe JPC. A wiecie może jak z wytrzymałością tej kamizelki i wygodą użytkowania? Edit: Widzę że to rzeczywiście złudzenie optyczne. Edited November 3, 2017 by Kedrab Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted November 4, 2017 Report Share Posted November 4, 2017 Oryginalna Cordura®, taśmy i nici poliamidowe - jak ma nie być wytrzymałe? Wygoda, to kwestia względna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts