Sten Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Widzę, że tematu brak, więc pozwolę sobie zacząć. Ktoś już coś dogłębniej o niej wie? Jakieś informacje, szczególnie na temat GB, jakieś niuanse? Bo filmiki filmikami, ale nie miałem jeszcze czasu zabrać się za GB :( Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Mam najkrótszą wersję. Stock zaskakująco daje radę a tryb 5 strzałowej serii czyni cuda. GearBox wygląda solidnie a jedyne do czego można się przyczepić to sposób instalowania akumulatora oraz brak mocowania do zawieszenia. Quote Link to post Share on other sites
Sten Posted November 5, 2017 Author Report Share Posted November 5, 2017 Też mam w wersji SAR, cudowne :3 Patent na oczko zawieszenia: wywalasz tylną śrubę od kolby i na jej miejsce dajesz oczko z budowlanego na śrubie za ok 2,5 zl i dokrecasz nakrętka z grzybkiem :) A robiłeś coś w GB? Sprawdzałeś dysze czy nie potrzeba dłuższej? Bo zbieram się żeby go przejrzeć i nie wiem czy jest na starcie cos juz zweryfikowanego do wymiany na lepsze. A swoja drogą, dzwignia zamka Ci sie trzyma na gwincie? Bo w mojej mega szybkob gwint sie wyrobił :/ Quote Link to post Share on other sites
Yeneth Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 A robiłeś coś w GB? Sprawdzałeś dysze czy nie potrzeba dłuższej? Lepsze wrogiem dobrego. U mnie wszystko jest szczelne i daje bardzo zadowalające wyniki więc nie mam zamiaru "poprawiać" ani szukać problemów gdzie ich nie ma ;) A swoja drogą, dzwignia zamka Ci sie trzyma na gwincie? Bo w mojej mega szybkob gwint sie wyrobił :/ Nie mam takiego problemu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts