wielkisensei Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Nie wiem czy był już taki temat ale ja nie znalazłem. Chodzi mi o to jak spiąć maskę siatkową z goglami tak jak ma Novritsch. Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Bardzo dużo zależy od samych gogli. W moich Revisionach Desert Locust da się przeciągnąć drobne zipki przez wywietrzniki gogli od spodu oraz przez oczka siatki, kombinerki i niema problemu. Brainexploder robił dziurę w jakimś wizjerze gogli, ale nie polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
wielkisensei Posted November 14, 2017 Author Report Share Posted November 14, 2017 Chyba dało by się to zrobić z Bolle X800 tylko nie wiem czy maska nie będzie się odginać od twarzy na tych zipkach. :/ Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Przyczepiłem maskę czterema, było sztywno. Do X800 da się podłączyć, ale będzie wymagało porobienia dziurek od spodu. Nie wiem też jak bardzo będzie to wytrzymałe. Quote Link to post Share on other sites
luis Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 (edited) Bolle 800X do maski stalker v2 mam zamontowaną za pomocą dwóch zacisków tzw. trytek. https://www.facebook...&size=720,1280. Gogli w żaden sposób nie dziurawiłem. Maski również, lekko rozepchałem oczka siatki maski i przecisnąłem zaciski. Można je tak zacisnąć aby nie znajdowały się w polu widzenia, co ma miejsce po prawej stronie. :icon_biggrin: Gościu z linka ma stalkera v.1 Edited November 14, 2017 by luis Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 zipki = trytki ;) Hmmm, może kiedyś do moich zapasowych gogli zamontuję maskę na stałe ? :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts