SzymonGIGN9 Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Cześć, jako że zdecydowałem rekonstruować jednostki AT moje pytanie brzmi : Jaki jest najtańszy dobry mundur w kamuflażu multicam? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Zaraz, zaraz. Chcesz rekonstruować jednostki AT (Policji jak mniemam) i szukasz najtańszego/dobrego (czyli de facto dwóch mundurów) munduru w Multicam? A którą konkretnie jednostkę masz na oku? Quote Link to post Share on other sites
SzymonGIGN9 Posted December 25, 2017 Author Report Share Posted December 25, 2017 Zaraz, zaraz.Chcesz rekonstruować jednostki AT (Policji jak mniemam) i szukasz najtańszego/dobrego (czyli de facto dwóch mundurów) munduru w Multicam? A którą konkretnie jednostkę masz na oku? Bardziej chodzi o jak największe upodobnienie nie dokladną rekonstrukcję. Jednostka to Oddziały Antyterrorystyczne CBŚ lub SPAP Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 No to musisz pisać konkretniej - bo sam napisałeś, że zdecydowałeś się na rekonstrukcję... Nie ma czegoś takiego jak Oddziały Antyterrorystyczne CBŚ - są wydziały i sekcje realizacyjne delegatur CBŚP. SPAPy lecą na mundurach w kamuflażu SUEZ (MultiKama), w kroju odszytym na podstawie ich pomysłów ujętych w SIWZ. Od biedy kup sobie: - Massif ACS Multicam - komplet ACU w Multicam - np. TRU-SPEC - komplet ACU w Camogrom - Helikon - komplet COMBAT w Camogrom - Helikon - komplet DWS/15 albo DWS/16 Quote Link to post Share on other sites
SzymonGIGN9 Posted December 25, 2017 Author Report Share Posted December 25, 2017 No to musisz pisać konkretniej - bo sam napisałeś, że zdecydowałeś się na rekonstrukcję... Nie ma czegoś takiego jak Oddziały Antyterrorystyczne CBŚ - są wydziały i sekcje realizacyjne delegatur CBŚP. SPAPy lecą na mundurach w kamuflażu SUEZ (MultiKama), w kroju odszytym na podstawie ich pomysłów ujętych w SIWZ. Od biedy kup sobie: - Massif ACS Multicam - komplet ACU w Multicam - np. TRU-SPEC - komplet ACU w Camogrom - Helikon - komplet COMBAT w Camogrom - Helikon - komplet DWS/15 albo DWS/16 Dzięki i Wesołych świąt! Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted December 25, 2017 Report Share Posted December 25, 2017 Spodnie Specna Arms z nakolannikami. Mam i polecam. Stosunek jakość - cena zdecydowanie na plus. Kupiłem za 140. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Tyle, ża mają się NIJAK do Policji... Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 A nie latają już w tych ze zintegrowanymi? Wydawało mi się, że tak - mea culpa w takim razie ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Kilka lat temu BOA KGP dostała do testów serię COMBAT Helikona, w skład której wchodziły m.in. spodnie ze zintegrowanymi wkładkami. Natomiast nigdy nie mieli spodni SPECNA ARMS... Jedynie spodnie z wkładkami jakie obecnie się widuje (CBŚP) to UF-PRO Striker (Brown Grey) i Arc'teryx DRAC (Crocodile) /Assault Pants (RG / Crocodile). Czasem pewnie w ramach "prywatnego zakupu" trafi się i Crye'owski Combat Pants (bądź jego kopia np. Currahee). p.s. http://forum.wmasg.p...wrboacbsgrssat/ Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 Yahalom, oczywiście, że nie mieli Specny, a mi nie chodziło o rekonstrukcję 1:1. Bez przesady :) Kolega wyżej pytał o najtańsze spodnie w multicamie to odpowiedziałem, a nie sądzę by chciał kupować Crye Precision za 1000 zł. ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted December 26, 2017 Report Share Posted December 26, 2017 No więc też dostał propozycję najtańszych spodni w multicam - będących jednocześnie 'koszernymi' :icon_wink: p.s. http://www.policja.waw.pl/pl/dzialania-policji/aktualnosci/35912,Policyjni-antyterrorysci-z-CBSP-odwiedzili-wychowankow-domu-samopomocy.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts