Ilostmynick Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Witam wie ktoś coś o tych magach? Ktoś używał? Bo nie powiem cena kusząca i design też bardzo sympatyczny chyba że przegapiłem jakiś wątek na forum to proszę o poprawkę ;-) Quote Link to post Share on other sites
zoller Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Dopisuje się do pytania kolegi. Ktoś ma, macał ?? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Rych33 Posted December 28, 2017 Report Share Posted December 28, 2017 Ja niedawno. Właśnie za poradą jednego z kolegów z forum kupiłem takie : http://azteko.pl/cas...ck-p-16920.html Do ELAR MUR pasują lepiej jak oryginalne. To znaczy mają mniejszy luz. Nie latają za bardzo na boki. A minimalny luz nie powoduje klekotania bo są z plastiku. Dobrze wyglądającego plastiku. Dobrze podają. Jeszcze mi się żaden nie zaciął. Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted December 29, 2017 Report Share Posted December 29, 2017 Mam 2 sztuki. W KWA SR10 podają bardzo dobrze, mają minimalny luz. Jakość polimerów bardzo dobra, brak luzów. Ogólnie - polecam :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts