BBYHunter Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 (edited) Witam wszystkich użytkowników. Chciałbym zapytać, czy Kulki Rockets Professional 0.25 dobrze współpracują z AGM 003A z magazynkiem typu LowCap, ponieważ w opisie na stronie pisało, że są dla strzelców wyborowych. Chciałbym w tym temacie spytać, czy w czasie użytkowania tych kulek z moim AGM nic się nie stanie? Czy są odpowiednie dla tego typu magazynka oraz repliki?Za wszstkie odpowiedzi z góry dziękuję. Edited January 6, 2018 by BBYHunter Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 AGM to chyba łyknie wszystko..chyba. Quote Link to post Share on other sites
CiV_1994 Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 Czy wszystko to nie wiem ;) Sprawdzałem stare Rocketsy (które już zżółkły), kulki dołączane do replik, zdarzyły mi się zacinki w magazynku. Z Rocketsami Professional nie powinno być większych problemów, ale jeżeli możesz do dopłać kilka złotych do lepszych kulek - wrażenia ze strzelania będą zauważalnie lepsze. Ja u siebie preferuję 0.25 G&G i 5.95, ale z tego co słyszałem od znajomych z drużyny kulki Specna Arms są bardzo dobre. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts