Maciej0011 Posted January 14, 2018 Report Share Posted January 14, 2018 (edited) Pytanie do znawców tematu: Swojego czasu nabyłem komplet mundurowy, który sprzedawca określił jako MTP. Cena była bardzo atrakcyjna-za całość łącznie z przesyłką zapłaciłem ok. 150, 00zł. Co tu budzi moje wątpliwości? Przede wszystkim kolorystyka, która jest nieco inna od posiadanych przez mnie sortów MTP, co do których autentyczności jestem pewny: za dużo brązu, za mało nasyconej zieleni. Poza tym metki, są jakieś inne, przy czym krój munduru jest taki jaki być powinien. W załączeniu zamieszcza kilka fotek: Edited January 14, 2018 by Maciej0011 Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Oryginały. Kopia helikona ma totalnie inny materiał / kolor. Różnice koloru wynikają chociażby z różnych partii materiału. Wciąż mam np. najmocniej wybarwione portki w ekipie, kolega ma np. totalne przeciwieństwo (bardzo przygaszone kolory, a brał nowe portki). Quote Link to post Share on other sites
Maciej0011 Posted January 15, 2018 Author Report Share Posted January 15, 2018 (edited) Czyli dobrze trafiłem. Dzięki. (Teraz to tylko Osprey mk4 do kompletu) Edited January 15, 2018 by Maciej0011 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts