Aqusiaa Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Hej. W wakacje chciałabym rozpocząć przygodę z ASG. Moi znajomi się w to bawią, więc myślę, że podstawy mam przyswojone. Chciałabym zacząć z repliką pierwszej klasy. Jako, że nie mam pojęcia o rozbieraniu tych replik szukam czegoś, co nie będzie sprawiało problemów nawet jeśli ma być droższe. Na jednym z polecanych tu serwisów dostępna jest w promocji replika E&L ELAK702. Ciężko znaleźć o tym modelu jakieś opinie a nie chciałabym się zrazić. Ktoś coś podpowie? Budżet to 900zł Dziękuję i pozdrawiam ;* Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Czyli rozumiem, że preferujesz AK? Quote Link to post Share on other sites
Aqusiaa Posted January 15, 2018 Author Report Share Posted January 15, 2018 Czyli rozumiem, że preferujesz AK? Raczej obojętne, ale najlepiej jakby to był taktyczny czarny kałaszek :) Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Elki zbierają dość mieszane opinie i do replik pierwszej klasy średnio się łapią. Jak chcesz bezproblemowego kałaszka to możesz dozbierać do LCT. Quote Link to post Share on other sites
Hudy01 Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Elki zbierają dość mieszane opinie i do replik pierwszej klasy średnio się łapią. Jak chcesz bezproblemowego kałaszka to możesz dozbierać do LCT. Ale bzdury xD Bierz tego E&L, szczególnie jak na promocji. LCT wcale nie jest lepsze - to równa półka. Quote Link to post Share on other sites
Aqusiaa Posted January 15, 2018 Author Report Share Posted January 15, 2018 Wiecie może, czy to by podeszło do tej repliki? https://gunfire.pl/product-pol-1152194488-Montaz-do-replik-karabinow-AK.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts