Puloman Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 Witam :icon_wink:. Robię zamówienie zbiorowe z evike. Koszta wysyłki dzielę w zależności od przedmiotu, który bierzecie. Aby nie było sytuacji, że osoba weźmie replikę, druga osoba małą komorę i obu wychodzi przesyłka po 40 dolców. Wszystkie paczki wysyłam kurierem DPD (15 zł) lub paczkomatem (10 zł) Sprawa wygląda tak: Wchodzicie na: http://www.evike.com/ Wybieracie co potrzebujecie Podsyłacie mi linki (w temacie wiadomości proszę pisać "Zamówienie Evike 08.02 - NICK" Podliczam ile mniej więcej wyjdzie za wasze przedmioty razem z cłem, vatem i wysyłką. Czekam na potwierdzenie do 03.02. Brak potwierdzenia do 03.02 = wylatujesz. Czekacie na 05.02 z ceną za wysyłkę. (Na bieżąco postaram się informować jak z ceną za wysyłkę będzie). Od 05.02 do 08.02 czekam na przelewy Zamawiam i czekam na wysyłkę w razie problemów odrazu piszę. Przychodzi i wysyłam do Was :icon_smile:. Polecam sprawdzić: http://www.evike.com/epic-deals/ NIE ZAMAWIAM PREORDERÓW. Chyba, że jako osobne zamówienie :icon_smile:. Quote Link to post Share on other sites
VanDerSeba Posted January 20, 2018 Report Share Posted January 20, 2018 A jak się ma sprawa pre-orderów w takim razie? Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted January 20, 2018 Author Report Share Posted January 20, 2018 Na pre-ordery robię osobne zamówienie zbiorowe w przyszłym czasie. Np potrzebujesz coś co wyjdzie z maja? Ja przygotuję już temat z zamówieniami na maj ;), aby zgłaszali się chętni. Quote Link to post Share on other sites
FullX Posted July 7, 2018 Report Share Posted July 7, 2018 Nie szykuje się jakieś kolejne zamówienie? Mam drobnicę z Evike do zdobycia. Quote Link to post Share on other sites
Puloman Posted July 7, 2018 Author Report Share Posted July 7, 2018 Zawsze jest możliwość :). Pisz pewu. Kolejne zamówienia niestety, ale bez replik. Evike wysyła je UPS'em co jest mega problematyczne (trzymali na cle równo 3 miesiące). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts