Fabrizer Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 (edited) Mam cymę 040L (gfg18 dokładniej, ale to chyba to samo) i jest taki problem, że ten największy kołek nie chce wyjść. Wczoraj rozkładałem replikę to wyszedł po 3-4 uderzeniach a teraz mimo napierdalania jak dziki przesunął się trochę i dalej ni w lewo ni w prawo. Czy muszę odkręcać szyny z frontu, żeby go wybić? Uderzam w wybijak ręką jak coś. Edited January 24, 2018 by Fabrizer Quote Link to post Share on other sites
Wyborow Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Próbowałeś z drugiej strony uderzać? Po jednej stronie powinien być grubszy. Wysłane z mojego ASUS_Z017D przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Fabrizer Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 Właśnie chyba przepchnąłem go z tej węższej strony i się zaklinował, bo ni chu chu ani z jednej ani z drugiej strony nie idzie go przesunąć, chyba trza młotek przynieść. Quote Link to post Share on other sites
Fabrizer Posted January 24, 2018 Author Report Share Posted January 24, 2018 Próbowałeś z drugiej strony uderzać? Po jednej stronie powinien być grubszy. Wysłane z mojego ASUS_Z017D przy użyciu Tapatalka Ziom jesteś wielki. Ja właśnie przepchałem ze złej strony ale młotek pomógł. Dzięki wielkie Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts