mari Posted February 5, 2018 Report Share Posted February 5, 2018 Witam Mam możliwość zakupienia repliki Well mb4410d mam jednak kilka wątpliwości: #1 rozbieżność w ilości fps-ów (w nowych replikach czyli wersje sklepowe) od 400 do 470. Jak to wygląda w rzeczywistości? #2 jaki zestaw tuningowy dobrać to tego rodzaju repliki. Interesowałoby mnie takie dobre 600fps - 650fps. #3 bardzo mało opinii jest na temat tego modelu repliki może ktoś taka posiada i podzieli się spostrzeżeniami i uwagami. Za odpowiedzi z góry dziękuję Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
lukasz123456 Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Witam Panowie w moim mb4402 nie są dosyłane kulki do lufy , pożyczyłem ą koledze na strzelankę i ie wiem co się stało jakby nie działał "dosyłacz" kulek co mam zrobić ewentualnie co wymienić żeby to dalej działało ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts