blitzmephi Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Hej, nagle w mojej repce przestało działać SEMI. Safe działa, natomiast nieważne co innego ustawię, repka strzela na FULL auto. Repka to modyfikowana Cm.009 na DMR, ze szkieletem A&K. Od czego mogę zacząć diagnostykę? Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Ja bym obstawiał przerywacz. Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Przerywacz lub łódeczka kostki stykowej. Quote Link to post Share on other sites
blitzmephi Posted February 19, 2018 Author Report Share Posted February 19, 2018 Dobra, znalazłem winowajcą. Po wyjęciu GB radośnie wyskoczyła sprężynka trzymająca płytkę selektora i jakąś dźwigienkę (od przerywacza chyba). Założyłem sprężynkę, puściłem na nią kropelkę olejku (zwykły olejek do smarowania np. linek rowerowych) bo dziwnie ciężko 'skakała' i jest git. Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts