Kems1337 Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Serwus, stockowa batka musiała w końcu paść. Ładowana 10 godzin ( zapomniałem o niej ) wystrzeliła około 2 midy. Czas na nową baterie a wybór padł na LiPo 7,4. Budżet około 100 zł ( nie jest to wiele bo aktualnie mam duuużo innych wydatków ) Czy ta batka i ładowarka będzie cacy? https://ibb.co/fcEhNc Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Ładowarke odpuść. Jak będzie działać to masz szczęście. A jak już to baterię ci szybko zamęczy. Bateria moze być jak najbardziej. Ale ja bym na twoim miejscu poszukał na allegro zippy kostki jakieś, nawet 11.1 v moze być, o niższym prądzie C. Quote Link to post Share on other sites
Kems1337 Posted February 20, 2018 Author Report Share Posted February 20, 2018 To w takim razie jaką ładowarkę wybrać, redoxa? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts