Wiatr88111 Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Mam do wyboru dwa karabinki serii ak, mianowicie Cm.040 oraz JG1020, zalezy mi na tym aby był wytrzymały, nie złamał sie przy pierwszej lepszej wywrotce. Zaciekawił mnie blow-back w JG ale podobno odrzut jest zerowy, chociaz zawsze fajnie wyglada :P Wydaje mi sie ze cyma to taki standard. Ktory waszym zdaniem jest bardziej wytrzymały i dłuzej będzie działać ( dodam tylko że na początku chciałem cymke ale kusi mnie niesamowicie blow back :/) wazny jest tez standard wykonania, jak na pierwszą replike :) Quote Link to post Share on other sites
Driver2503 Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Zdecydowanie Cyma Quote Link to post Share on other sites
Wiatr88111 Posted March 14, 2018 Author Report Share Posted March 14, 2018 A jakies konretne powody dlaczego? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 No blowback w elektrykach to powinien bardziej odstraszać. Zżera baterie, a nie kopie - masz więc mniejszą użyteczność repliki, a jednocześnie nic fajnego nie zyskujesz. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted March 14, 2018 Report Share Posted March 14, 2018 EBB nawet najlepiej wykonany to tylko klekot za który dodatkowo płacisz, przez który masz więcej rzeczy które się mogą zepsuć i który i tak w końcu odłączysz. Więc jeżeli spytasz czy wybrać CM040 czy JG1020 to większość powie że CM040. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts