Fifekpe Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 (edited) Witam wszystkich forumowiczów, otóż dylemat mi się w główce zrodził bo nie mam pojęcia co dla mnie będzie lepsze. Zabawę tak naprawdę właśnie dopiero zaczynam i szukam pierwszej broni. W gietce fajną opcją wydaje mi się zmiana fpsów natomiast w m4 wygląd jak i to że "cała" jest z metalu. Tylko teraz pytanie czy 340 fps wystarczy do lasu, oraz jeśli nie to czy jest możliwość tuningu załóżmy do okolic 400 fps ? ASP2004 http://redberet.pl/p/35/1152301619/replika-karabinka-asp2004-repliki-asg.html JG0638 V2 https://gunfire.pl/product-pol-1152198039-Replika-subkarabinka-JG0638-V2-tan.html Edited March 15, 2018 by Fifekpe Quote Link to post Share on other sites
UnTiTleD Posted March 15, 2018 Report Share Posted March 15, 2018 Regulacja w giecie to raptem kilkanaście fps-ów. 340 w lesie to może być rzeczywiście trochę mało. Zależy od warunków, czy jest dużo roślinności itp. i na jakie odległości zazwyczaj się tam strzela. Nie znam opinii o tej m4, ale jak na metalową emkę jest dosyć tania, więc może być to poziom boyi. Czyli nie warto. Wziąłbym raczej gietę, a z tuningiem nie powinno być żadnego problemu. Możesz się jeszcze rozejrzeć za używanymi gietami, często są już po lekkim tuningu. Quote Link to post Share on other sites
Fifekpe Posted March 16, 2018 Author Report Share Posted March 16, 2018 O Używkach zdążyłem się naczytać że to kupowanie kota w worku... Zwłaszcza dla kogoś takiego jak ja - LAIK. Ta emka na gunfire jest przeceniona z 900 zł dlatego tak się zafascynowałem ceną 500 zł na innej stronie. Ale jako że jesteś nie pierwszą osobą, która jest za gietą to chyba wybór padnie właśnie na nią. Tylko aktualnie problem mam taki że kurcze nigdzie jej nie ma... Quote Link to post Share on other sites
UnTiTleD Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 Jak to nigdzie nie ma giety? A w jakich sklepach patrzyłeś? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts