Lolistatrolista Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 Dzień dobry bądź dobry wieczór. Zastanawiam się jakie kulki kupić do real-capa, który wymaga trochę lepszych kulek niż taki hi-cap na przykład. Często widuję kulki firmy MadBalls i mają wysoką notę. Ludziom też się podobają G&G, ale MadBalls chyba bardziej mnie przekonują jak na chwilę obecną. Quote Link to post Share on other sites
slawek96 Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 (edited) A nie chodzi o Madbull? MadBalls to kulki importowane przez sklep Taniemilitaria, ostatnio pisano o nich że są dość słabej jakości. Ostatnio nawet sami nie stosują ich w swoich filmikach na Youtube z prezentacjami replik. Od pewnego czasu używają G&G. Wracając o tematu kulek, ja bym brał sprawdzone G&G, nigdy nie miałem z nimi problemów, bez problemu działają z moimi midami przy rofie 23 kulek. Z Madbullami miałem trochę zacinek. Edited March 17, 2018 by slawek96 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts