CreAAtive Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Witam, posiadam Wildhoga od g&g, chciałbym wrzucić do niego ascu gen5. jednak zastanawiam sie czy nie ma czegoś lepszego w tej cenie. Drugie pytanie jest takie, czy silnik stockowy g&g da radę, czy go też od razu wymieniać. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
DevilBoy Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Witam,posiadam Wildhoga od g&g, chciałbym wrzucić do niego ascu gen5. jednak zastanawiam sie czy nie ma czegoś lepszego w tej cenie. Drugie pytanie jest takie, czy silnik stockowy g&g da radę, czy go też od razu wymieniać. Pozdrawiam Jak silnik z opisem 25000rpm to zostaw u mnie z SP140 nawet sie nie wysila z 7.4v batka. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
wallop Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Mysle, ze ascu nie ma sensu. Titan będzie lepszym wyborem. Jest droższy, ale o wiele, wiele lepszy. W cenie ascu gen5 jest jeszcze bodajże perun v2. Perun v2 wzgledem ascu gen4 jest lepszy, jak jest z generacją 5, nie wiem. Ale na oko to rewelacji nie ma. Jakbyś zdecydował się ba Titana pisz pw, mam dobre ceny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts