aerodnight Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Chciałbym spytać o aktualnie najlepsze spodnie w Multicamie/camogromie w kontekście jakości do ceny. Zastanawiam się nad helikonowskimi z militaria.pl za 149zl, wiem, że Chińczyków lepiej unikać, dlatego też np. kupiłem CSa od massifa zamiast np. helikona, ale czytając opinie właśnie na stronie militaria.pl można by wywnioskować że te spodnie nie są wcale takie złe. Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 NIE NIE NIE Kałgrom to kamuflaż z różowymi plamami xd Najtańsze spodnie kupisz na weapon762.com Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Camogrom stosowany w kurtkach np. LVL7 wcale taki zły nie jest: Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 (edited) A owszem, na części rzeczy całkiem fajnie wygląda, zwłaszcza na tkaninach w kurtkach i elastycznych, OTP w camogromie wyglądają miodnie i się zastanawiałem chwilę czy to jeszcze camogrom. :icon_biggrin: Ale camogrom na ripstopie mundurowym i cordurze to czyste zło. Edited March 24, 2018 by StuG_Siana Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 (edited) Używam już chyba 7 pary spodni UTP Helikona ze względu na ich budowę, jak się ma takie szczudła jak ja to niestety trzeba. Jeśli dobrze się z nimi człowiek obchodzi to służą latami i nic im nie jest. No i są w Camogromie, szkoda że niema ich w innym camo, np Krypteku, bo bym się skusił. Mówię tu o wersji 60% Bawełna, 37% Poliester, 3% Elastan. Osobiście uważam że to chyba najwygodniejsze spodnie za te pieniądze jakie nosiłem przez całe moje życie. Jak nie jesteś standardowej budowy to zdecydowanie unikać SFU/CPU /BDU. A najlepiej poczłapać do sklepu i przymierzyć, jesteś z Wawy, jest ich tu w cholerę. Edited March 24, 2018 by _Czarny_ Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 24, 2018 Report Share Posted March 24, 2018 Jakiego rozmiaru szukasz? Quote Link to post Share on other sites
aerodnight Posted March 25, 2018 Author Report Share Posted March 25, 2018 Potrzebuję rozmiaru L Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 25, 2018 Report Share Posted March 25, 2018 Napisać "L" to jak nic nie napisać - przy spodniach sugeruję jednak posługiwać się rozmiarówką dwuelementową Wxx/Lxx Quote Link to post Share on other sites
aerodnight Posted March 28, 2018 Author Report Share Posted March 28, 2018 Ostatecznie kupilem uzywane brytyjskie MTP warm weather w idealnym stanie za 50zl z demobilu i material w porownaniu z helikonem SFU ktory przymierzalem to niebo a ziemia, a cena za helikon to 149zl... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts